El Mundo

Tegelijkertijd met het programmeerwerk ben ik in 2007 samen met Michael Langley (techniek) gestart met El Mundo via met name Randmeerfm. In een wekelijks radioprogramma van 2 uur geef ik naast wereldmuziek ook aandacht aan het lokale- en regionale cultuuraanbod. Naast  een wekelijks gedicht van één van onze huisdichters  interview ik regelmatig singer-songwriters of wereldmuziekmuzikanten in Nederland of daarbuiten. Een erg leuke hobby die veel tijd kost maar ook veel voldoening geeft!  

Nadat Randmeerfm ophield te bestaan ben ik helemaal overgestapt naar Harderwijkfm (tegenwoordig onderdeel van Veluwefm). De techniek is voornamelijk in handen van Regina Timmerije (zie foto). Live registraties worden technisch begeleid door Roland de Hoop! El Mundo wordt naast Veluwefm ook nog door www.rtvzwollefm.nl  en www.deventerrtv.nl  uitgezonden, ieder weekend plaats ik El Mundo ook nog op www.mixcloud.com. Kijk hiervoor ook op de “radiogids”!

 

Studio Live

JulienDembele
Vanaf september 2011 zijn we gestart met Studio Live: in het tweede uur van El Mundo waarbij een singer/songwriter de kans krijgt zich live te presenteren aan de luisteraars. Zowel de muzikanten als de luisteraars blijken dit programmaonderdeel bijzonder te waarderen.

 

Er bestaat een prettige samenwerking met collega radio makers Maarten Verduijn van de lokale omroep Woerden (RPL FM) en medewerkers van RTV Zwollefm en Deventerrtv.  Daarnaast verzorgen medewerkers van HK13, de lokale TV Harderwijk,  regelmatig videoregistraties van mijn activiteiten.