El Mundo twaalfeneenhalf jaar!

Vrijdag 27 september 2019 maken we al twaalfeneenhalf jaar het radioprogramma El Mundo in de studio van Veluwefm! Daar maken we natuurlijk een feestje van! We nemen El Mundo op met publiek livemuziek en bijzondere gasten in het cultuurcafé van het Stadsmuseum in Harderwijk! Ik doe dat natuurlijk niet alleen, dankzij mijn vaste team van medewerkers kan ik op vrijwillige basis dit mooie programma maken! Dit weekend ga ik het boek “El Mundo, wereldmuziek in woord en beeld” overhandigen aan zangeres en muzikante Lilian Vieira (zie foto)!

Oorspronkelijk zou dat Vincent Bijlo zijn, die eveneens het voorwoord heeft geschreven, maar hij kon helaas niet. Ik ben dan ook bijzonder blij met Lilian Vieira! Van Piekeren uit Utrecht en Bolivar M’Vulu uit Lelystad zorgen voor de live muziek. Alle muziek staat natuurlijk in het teken van ons boek! En alle aan El Mundo verbonden dichters dragen ieder een gedicht voor!