Frank Blueka in Studio Live

Het is mooi om na de vakantie weer een actuele El Mundo te maken. In het tweede uur is singer/songwriter Frank Blueka uit Zwolle in de studio te gast. Hij zingt en speelt 4 van zijn liedjes en natuurlijk heb ik een kort interview met hem (zie foto N. Dekker). In zijn stijl vermengd hij Keltische- en Europese elementen met de Amerikaanse singer/songwriter traditie.

Frank zal zeker een aantal tracks spelen van zijn laatste album Room 88! In het eerste uur van El Mundo zet ik in het programmaonderdeel Artista de la Semana de Franse zanger/gitarist Alain Souchon centraal. Tijdens mijn laatste zwerftocht door Frankrijk kwam ik hem tegen, Alain is al 68, maar maakt nog steeds prachtige chansons.

Het festivalseizoen is weer losgebarsten dus natuurlijk geef ik de luisteraar weer een aantal festivaltips. Alle reden dus om ook dit weekend  weer af te stemmen op El Mundo www.harderwijkfm.nl