Luis Enrique Mejia Godoy

Alweer ruim 3 jaar kies ik wekelijks een muzikant uit die ik centraal zet in mijn programmaonderdeel  “Artista de la Semana”, tijdens het eerste uur van El Mundo. Door deze muziekkeuze laat onze huisdichter Michel Martinus zich dan weer inspireren om er een passend gedicht bij te maken. Eigenlijk best wel een prachtige samenwerking, vooral als de Zwolse kunstenares Annelies Haan er ook nog een bijzonder schilderij bij maakt! Voor komend weekend zet ik de 67 jarige singer/songwriter Luis Enrique Mejía Godoy (zie foto) uit Nicaragua in het zonnetje. Luis heeft een stem als een klok en een podiumpresentatie om “U” tegen te zeggen! In het tweede uur ga ik praten met Anne Marie Winkelman van het wereld –muziekcentrum Rasa in Utrecht. Komend weekend gaat daar de Kaap Verdische Nancy Vieira optreden en daar gaan we het natuurlijk over hebben.