Speciale El Mundo kersteditie

Dit  weekend staat een speciale El Mundo kersteditie ingepland met muziek van Otis Redding tot Habib Koité en van Christafari tot Jean Ferrat! Ik maak gelijk even van de gelegenheid gebruik om mijn vaste team Regina, Linda en Roland te bedanken voor hun constante enthousiaste medewerking. En dat geldt ook voor het El Mundo dichters team (Joz, Fiet, Maaike, Wietse en Wibo) op wie ik altijd een beroep kan doen! En natuurlijk alle muzikanten en studiogasten die ik heb geïnterviewd of live speelden in de studio! Al enige tijd kan je op mijn site direct luisteren via Mixcloud, sinds kort nu ook door op het Podcast vignet te klikken! [bg_collapse view=”button-orange” color=”#4a4949″ expand_text=”Lees verder” collapse_text=”Terug” ]Daar wordt veel gebruik van gemaakt: gewoon lekker op je eigen tijd naar El Mundo luisteren! Ik wil alle luisteraars fijne kerstdagen toewensen en vooral een gezond en muzikaal 2019! [/bg_collapse]