Thomas Dypdahl in El Mundo

Vorige week had ik me voorgenomen om het wat trage Cabo Verde tempo vast te houden. De afgelopen week viel dat toch wat tegen.. Ik heb het snelle Nederlandse ritme alweer te pakken! A.s. donderdag 7 april zal de winnaar van The Music Contest 2011 singer/songwriter Daniël Besselsen uit Nijkerk samen met violist Rowan Schuddeboom act de presence geven in de Catharinakapel. Ik ga het daar vast en zeker wel even over hebben met Jan Peter Hijnberg in de El Mundo-editie van dit weekend. Verder heb ik dichter Michel Martinus gevraagd zich dit weekend te laten inspireren door ook een singer/songwriter maar dan uit Noorwegen: Thomas Dypdahl. (4 mei a.s. treedt hij op  in Hedon Zwolle) In het tweede uur praat ik met Arnulf den Boesterd van de wereldmuziekzaak Xango In Utrecht over de laatste releases in wereldmuziekland! Stem je radio dus af op Harderwijkfm.