El Mundo in het museumcafé

ElMundo10jaar-fotoRoland de HoopDit weekend hebben we onze El Mundo aflevering opgenomen in het cultureel café van het stadsmuseum in Harderwijk. Met heel veel interviews, live muziek en natuurlijk een gedicht van onze huisdichter Michel Martinus (zie foto) geassisteerd door de Zwolse kunstenares Annelies Haan. Het is bijzonder om deze editie met publiek op te nemen. Het optreden van singer-songwriter Marja de Boer was weer heel speciaal evenals dat van Bolivar M’vulu. Daarnaast interviewde ik de percussionist Nils Fischer over zijn project CaboCubaJazz en de salsaband Timbazo. Met Michael Langley en Jan Peter Hijnberg keek ik terug naar de start van El Mundo in 2007. En van mijn vaste luisteraar Joke Minor begreep ik weer eens hoe vrolijk zij ieder weekend wordt van de muziek die ik in El Mundo draai. En daar doe ik het allemaal voor!