El Mundo tien jaar!

Bolivar31 maart 2017 bestaat El Mundo tien jaar en dat vieren we met publiek en live muziek in het cultuurcafé van het Stadsmuseum in Harderwijk! Terugkijken doe ik samen met Michael Langley, een vaste luisteraar en Jan Peter Hijnberg. Singer-songwriters Marja de Boer en Bolivar M’Vulu (zie foto) zorgen voor live optredens. Verder praat ik in het tweede uur met de beste percussionist van Nederland Nils Fischer, met mijn radio collega Maarten Verduin van RPL Woerden en natuurlijk met Corien van der Meulen, die zo aardig was om ons het cultuurcafé ter beschikking te stellen. Kortom een overvol programma! Ik maak El Mundo al jaren samen met mijn trouwe technicus Regina Timmerije, waarvoor mijn dank! Harm en Frank Smit zorgen voor de technische ondersteuning van deze speciale El Mundo-editie. Christiaan Schaftenaar staat borg voor een prachtige videoregistratie van het geheel! Dank voor de besturen van Harderwijkfm, RtvZwolle en Deventerrtv voor de ruimte in hun programmering en natuurlijk met name in de persoon van Rob Dokter en Eddy Dibbink! En als laatste natuurlijk gaat mijn dank uit aan alle trouwe luisteraars, die mij al jaren voorzien van tips en ideeën om dit mooie programma te kunnen maken!

One thought to “El Mundo tien jaar!”

  1. Hallo Ab.
    Wat was het een gezellige ochtend/middag, dank dat ik erbij kon zijn,Hedy vond het ook heel leuk. Je hebt altijd zulke leuke swingende muziek ,ik vind alles leuk,je selectie is gewoon heel goed,Hoop er nog lang van te genieten hoor. Veel succes.
    Groetjes, Joke

Reacties zijn gesloten.